Mebelko.org

Полезни съвети за мебели и обзавеждане

Обзавеждане за хол с малък бюджет

хол

хол

Холът е мястото, където прекарваме най-много време с близки и познати. В стремежа ни да направим хола едно удобно и уютно място може да надхвърлим драстично нашия бюджет. Ако не допуснем грешки при избора на мебели, можем да спестим доста от предназначения бюджет за обзавеждане за нашия хол.

За удобството в хола е нужна естествена светлина през светлата част на деня. За доброто обзавеждане за хол също така са необходими и искрящи цветове, които допълнително да допринесат за уюта на хола. Опростените мебели в ярки цветове създават чувство на лукс и удобство. Не е нужно да използвате скъпи детайли за украса, нужни са ви само масичка и красив диван в ярки цветове. За да добавите допълнителен уют към хола, можете да добавите и уникална лампа в ъгъла близо до дивана.
Допълнително удобство към хола е телевизорът. Не е нужно да е скъп и луксозен, поставете го на централно място срещу дивана и масичката, за да допълните уюта. Изберете секция за телевизора с рафтове, на които можете да подредите книги или други вещи.

обзавеждане за хол състоящо се от секция, телевизор, масичка, диван и лампа
Обзавеждане за холхол