Mebelko.org

Полезни съвети за мебели и обзавеждане

Градински мебели – всичко, което трябва да знаете

градински мебели

градински мебели

Ако искате да освежите градината си с нови мебели, създадени за отмора и почивка, вие сте на правилното място. В това ръководство за градински мебели ще ви помогнем с избора на правилните мебели за вашата градина. Ние вярваме, че вашата градина трябва да бъде уютна като вашия дом. Разполагаме с удобни дивани и фотьойли в къщата си, така че защо да не разполагаме с този лукс и на открито!


Градински столове

Подходящи за градината са градински стол с лумбална опора, чиято височина на гърба – между 30 см и 40 см, е идеална. Ако избирате градински кресла, трябва да проверите добре разстоянието, с което разполагате, защото тази грешка може да ви струва скъпо. Не забравяйте да проверите ширината на отпечатъка на столовете, които обмисляте да закупите. Това е мястото, където краката ще отидат, което ще определи дали ще са до масата или не.

  • Материал

Проверете дали материалът на столовете е подходящ за употреба на открито. Например, вие ще трябва да проверите нивото на UV защита, както и неговата водна резистентност.


Градински маси

Дължината на масата се измерва по дължината на плота, а не от мястото, където столовете могат да се поберат под масата. Въпреки това, ако мислите да използвате други столове, уверете се, че са подходящи за тази маса и нейния размер.


Градински мебели – пейки

Градинските пейки са идеални за създаване на комфорт във вашата градина. Те са практично решение за всяко едно събиране или празненство в градината, а и могат да се използват дори когато искате просто да седнете и да се насладите на природата, която ви заобикаля. Ако случайно изберете пейки за градината, ето няколко съвета.

Оставете достатъчно място, така че предната част на пейката да е в съответствие с предната част на масата. Това се отнася независимо от това дали сте поставили пейката си по цялата дължина на масата.