Mebelko.org

Полезни съвети за мебели и обзавеждане

Градински мебели – всичко, което трябва да знаете

градински мебели

градински мебели

Ако искате да освежите градината си с нови мебели, създадени за отмора и почивка, вие сте на правилното място. В това ръководство за градински мебели ще ви помогнем с избора на правилните мебели за вашата градина. Ние вярваме, че вашата градина трябва да бъде уютна като вашия дом. Разполагаме с удобни дивани и фотьойли в къщата си, така че защо да не разполагаме с този лукс и на открито!


Градински столове

Подходящи за градината са градински стол с лумбална опора, чиято височина на гърба – между 30 см и 40 см, е идеална. Ако избирате градински кресла, трябва да проверите добре разстоянието, с което разполагате, защото тази грешка може да ви струва скъпо. Не забравяйте да проверите ширината на отпечатъка на столовете, които обмисляте да закупите. Това е мястото, където краката ще отидат, което ще определи дали ще са до масата или не.

  • Материал

Проверете дали материалът на столовете е подходящ за употреба на открито. Например, вие ще трябва да проверите нивото на UV защита, както и неговата водна резистентност.


Градински маси

Дължината на масата се измерва по дължината на плота, а не от мястото, където столовете могат да се поберат под масата. Въпреки това, ако мислите да използвате други столове, уверете се, че са подходящи за тази маса и нейния размер.


Градински мебели – пейки

Градинските пейки са идеални за създаване на комфорт във вашата градина. Те са практично решение за всяко едно събиране или празненство в градината, а и могат да се използват дори когато искате просто да седнете и да се насладите на природата, която ви заобикаля. Ако случайно изберете пейки за градината, ето няколко съвета.

Оставете достатъчно място, така че предната част на пейката да е в съответствие с предната част на масата. Това се отнася независимо от това дали сте поставили пейката си по цялата дължина на масата.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!