Mebelko.org

Полезни съвети за мебели и обзавеждане

Кои са нужните мебели за спалня?

спалня

спалня

Най-важното нещо, което трябва да направите, преди да започнете да пазарувате за мебели за спалня, е да измерите големината на стаята. Също така трябва и да вземете в предвид местата, които ще останат неизползваеми като ъгли и кьошета.

Легло
То е неизменна част от вашата спалня. В зависимост от големината и броя хора, които ще ползват спалнята, можете да определите и какъв размер легло ще изберете.

мебели за спалня - легло
спалня

Гардероб
Предложението ни за гардероб е „колкото по-голям, толкова по-добре“.
Ако нямате достатъчно място в спалнята, възползвайте се от гардероби с плъзгащи врати. Така няма да се налага да местите мебели при всяко отваряне на вратата.

мебели за спалня - гардероб
гардероб за спалня

Нощто шкафче
Изборът за нощен шкаф е лесен. Изберете шкаф с височината на леглото, за да ви е удобно, когато се наложи да оставяте или вземате предмети от него. Също така изберете шкаф с повече рафтове, за да можете да съберете всички нужни неща близо до вас.

мебели за спалня - нощно шкафче
нощно шкафче

Скрин
Скриновете са подходящи мебели за всяка спалня. Те са идеални за складиране на дрехи и одеяла през различните сезони. Също така, в зависимост от скрина, може да има и седалищна част, която е допълнителна екстра, без да заема допълнително място в спалнята.

мебели за спалня - ракла
ракла
Mebelko.org