Mebelko.org

Полезни съвети за мебели и обзавеждане

Решения за обзавеждане на детска стая

детска

детска

Обзавеждането на детска е голямо приключение както за вашите деца, така и за самите вас. В някои от случаите обаче това може да бъде една неприятна задача, ако сте ограничени от свободното място в детската. Всеки принц или принцеса трябва да има удобно легло, практичен шкаф, бюро и място за отдих и почивка.

Легло

легло
легло за детска

Нашето предложение за легло е детско легло Анди с ракла и шкафчета за дрехи и вещи. Поставете леглото възмжно най-далеко от вратата на стаята, ако е възможно до самия ъгъл на детската, така че да използвате всяка ниша от стаята и да остане повече свободно място за игра и почивка.

Бюро

бюро
бюро за детска стая

Предложението ни за бюро е бюро Ками с надстройка – идеалното решение за малка детска стая.
То трябва да бъде в непосредствена близост до прозореца, така че естествената светлина да прониква в детската и да осветява по естествен начин бюрото. Така ще избегнете излишното ползване на осветителни тела през светлата част на деня.

Гардероб

гардероб
гардероб за детска

Поставянето на гардероб в детската стая не е лесна задача. При по-големи размери на стаята не е от особено значение къде ще поставите гардероба, но в нашия случай би било подходящо да поставим гардероба от страната на леглото и бюрото, ако имаме възможност. Ако няма достатачно място би било коректно да поставим гардероба срещу леглото, като имаме предвид, че разстоянието между леглото и гардероба не трябва да е по-малко от 100 см.