Mebelko.org

Полезни съвети за мебели и обзавеждане

Съвети за обзавеждане на антре

мебели за антре

мебели за антре

Нашето антре е първото място, което ще ни посрещне всеки път, когато се върнем вкъщи. Трябва в идеалния случай да бъде светла, гостоприемна стая с удобно разположено място за съхранение, умно, скрито от погледа. За съжаление обаче антретата ни често са тесни проходи с малко светлина. Ето няколко съвета какви мебели са нужни за антре.


Огледало
Стратегически поставено огледало ще подсили пространството ви и ще отразява светлината, което е най-ефектният начин за осветяване на антре. Позиционирайте огледалото така, че да отразите както естествената светлина, така и другите осветителни тела.

мебели за антре
мебели за антре

Врата със стъкло
За да наситите антрето с повече сетлина и изглет различен от 4 страни, поставете входна врата с полупрозрачно стъкло, което ще допринесе за уюта на антрето.

Закачалки
Използвайте предимно закачалки за дрехи, които се монтират на стената. Така ще останене само повече място в антрето, но и ще има къде да оставите дрехите си.

закачалка
закачалка за дрехи

Шкаф за обувки
Поставете нисък шкаф за обувки със седалищна част, така че да бъде едновремено пейка и шкаф, където удобно можете да седнете за да се обуете.

шкаф за обувки
шкаф за обувки